Zbulohet fakti më tronditës për Naser Makollin

0
1294

“Naser Makolli ka pasur më shumë detaje lidhur me rastin Dehari, cilido institut që vjen të hetojë rastin e Deharit nuk mund të komunikojë tashmë me dëshmitarin kryesor, ka thene Avokati Tomë Gashi.

Naser Makolli ka qenë në cilësinë e dëshmitarit. Makolli pas vizitës së vëllait të tij, ka kërkuar që unë të shkojë ta vizitojë. Makolli më ka thirrur mua nga telefoni zyrtar nga burgu i Lipjanit dhe më ka kërkuar që të shkoj ta vizitojë dhe më ka thënë se tri deklaratat e tij janë shumë pak në krahasim me kreit ate cka i kanë bërë Astritit në Prizren, në kuptimin e maltretimeve fizike”.

“Unë i kam thënë se janë dy mënyra që ta vizitojë, të shkojë si avokat mbrojtës por ai më ka deklaruar se nuk kanë mundësi të paguajnë për shërbimet e mia, dhe ka pasur mundësi të dërgojë letër familjes Dehari ose mua, dhe aty të shkruajë të gjitha ato që do.

Fjalën e fundit që e ka thënë, është se njëri nga vëllezërit e tij do të më japë më shumë informata, por kjo nuk ka ndodhur kurrë” ka thënë Tomë Gashi, në një intervistë në Info Magazine të Klan Kosovës.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj
Ju lutem vendosni emrin tuaj ketu